TERMENI SI CONDITII

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

1.1. Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal (contractul) dintre dumneavoastra si MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L.
1.2. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului ariabeauty.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului si achizitionarea oricarui produs comercializat de MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L. inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. DEFINITII

2.1. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul cuprins:

Vanzator- MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in mun.Buftea, Strada Ion Vlad, Nr. 42, camera 4, Et. 1, judet ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/2552/2018, Cod Unic de Inregistrare: 39443070.
Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul, fiind interesata de produsele comercializate de MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L.
Beneficiar– persoana fizica care utilizeaza produsele achizitionate de pe Website, aceasta putand fi diferita de persoana Cumparatorului.
Cumparator – orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza produsele comercializate de MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L. in urma parcurgerii procedurii prevazuta in prezentele Termeni si Conditii.
Bun – orice bun comercializat de MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L. prin intermediul     Website-ului.
Comanda – un document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona produsele de pe site.
Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut  – prin continut se inteleg:

 • toate informatiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Intrebare – formula de adresare catre Vanzator cu scopul de a obtine informatii despre produsele de pe Website.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Review – o evaluare scrisa de catre Beneficiarul/Cumparatorul unui produs, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Cumparator/Beneficiar fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului care a adresat o intrebare. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un reprezentant al Vanzatorului in cadrul unei discutii.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Website – site-ul “ariabeauty.ro”, aflat in proprietatea societatii RELAXUS EUROPE LTD și în folosința exclusivă a societății MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L., inclusiv orice sectiune sau subpagina a acesteia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul “ariabeauty.ro” nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

2.2. Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a serviciilor.
2.3. MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand, in mod unilateral si fara nicio notificare prealabila, Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: ariabeauty.ro, care este disponibila permanent si poate fi consultata oricand.
2.4. In situatia in care inregistrati un cont pe website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singurele optiuni pe care le aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Comanda se considera acceptata de Vanzator numai din momentul comunicarii pe e-mail a notificarii in care se precizeaza faptul ca respectiva Comanda a fost procesata, acceptata si a fost livrata/este in curs de livrare. 

3.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
3.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de Vanzator pe Website vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

4. POLITICA DE VANZARE ONLINE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator.
Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului  pe Website, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin intermediul formularului de contact regasit la sectiunea “Contactați-ne” sau la datele de contact indicate in cuprinsul aceleasi sectiuni. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
4.3. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
4.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Website (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
4.5. In situatia in care aceste subsectiuni vor fi disponibile pe website, Cumparatorul/Beneficiarul va putea formula un Review la produsul achizitionat si sa ofere un Rating dupa utilizarea produsului. In acest fel, Cumparatorul/Beneficiarul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/Cumparatori/Beneficiari de pe Website si se implica activ in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

5. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

5.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

6.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Website, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
6.2. Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.
6.3. Orice Continut la care Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelor Termeni si Conditii, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.
6.4. Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentelor Termeni si Conditii.
6.5. In cazul in care Vanzatorul confera Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului dreptul de a utiliza, sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe Website sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite.
6.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Termeni si Conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

7. COMANDA

7.1. Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Website, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.
7.2. Comanda poate fi efectuata pe Website prin una din urmatoarele modalitati:

 • inregistrarea unui cont prin introducerea tuturor datelor solicitate in acest scop pe Website;
 • plasarea unei comenzi fara inregistrarea unui cont, cu indicarea datelor necesare facturii si livrarii Comenzii;
 • conectarea pe Website prin intermediul contului de Facebook al Utilizatorului si indicarea celorlalte date necesare livrarii Comenzii. Alegerea acestei optiuni reprezinta accept tacit din partea Utilizatorului pentru Vanzator sa acceseze profilul de Facebook al Utilizatorului si datele aferente acestui profil, precum si acord tacit pentru acordarea unui Like paginii de Facebook “Aria Beauty Romania”.

7.3. Dupa plasarea Comenzii, Cumparatorul va primi o notificare la adresa de e-mail indicata in care i se va aduce la cunostinta faptul ca Comanda plasata este in curs de procesare. Ulterior, dupa procesarea Comenzii de catre Vanzator, Cumparatorul va primi o noua notificare, in care i se va aduce la cunostinta stadiul comenzii, respectiv:

 • comanda a fost procesata, acceptata si livrata de Vanzator;
 • comanda a fost procesata, acceptata de Vanzator si este in curs de livrare;
 • comanda nu a putut fi procesata din cauza faptului ca datele puse la dispozitie de Utilizator sunt incorecte/incomplete.

7.4. Comanda se considera acceptata de Vanzator numai din momentul comunicarii pe e-mail a notificarii in care se precizeaza faptul ca respectiva Comanda a fost procesata, acceptata si a fost livrata/este in curs de livrare. 
7.5. O Comanda se poate transmite in mod valabil numai in situatia in care Bunul se afla pe Stoc, astfel cum rezulta din tabelul afisat in sectiunea corespunzatoare fiecarui Bun.
7.6. Daca un Utilizator transmite o Comanda altfel decat prin modalitatile prevazute in prezentele Termeni si Conditii, Vanzatorul are dreptul de a nu lua in considerare Comanda.
7.7. In situatia in care Bunul nu se afla pe stoc si Utilizatorul transmite o Comanda la adresa de e-mail a Vanzatorului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a informa Utilizatorul atunci cand Bunul se afla din nou pe stoc, urmand ca Utilizatorul sa plaseze o Comanda valabila potrivit prezentelor Termeni si Conditii, Vanzatorul nefiind responsabil fata de Utilizator daca Bunul se afla din nou pe stoc dupa o perioada mai mare de timp sau a fost retras de la comercializare.
7.8. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
7.9. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
7.10. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Utilizator/Cumparator pe Website sunt incomplete si/sau incorecte;

7.11. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 (paisprezece) zile de la:

 • ziua in care Cumparatorul sau Beneficiarul indicat de Cumparator intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat.
 • ziua in care Cumparatorul sau Beneficiarul indicat de Cumparator intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.
 • ziua in care Cumparatorul sau Beneficiarul indicat de Cumparator, intra in posesia fizica a primului produs – in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata.

7.12. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la sectiunea “Returnare Produse ” de pe Website.
7.13. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu OP/alte modalitati de achitare prin intermediul instrumentelor de plata financiare (exceptand credite de consum)/ramburs-> prin virament bancar;
 • pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

7.14. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile,  luandu-se in calcul data cea mai recenta.
7.15. In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

8. CONFIDENTIALITATE

8.1. Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentele Termeni si Conditii.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/Cumparator/Beneficiar cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul raspunde pentru orice prejudiciu cauzat Vanzatorului ca urmare a nerespectarii acestei obligatii.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Website, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Website-ului.  Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. PUBLICITATE

9.1. Newsletterele Vanzatorului sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de catre acesta. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care Utilizatorul isi creaza un Cont pe Website, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Titularul contului isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
prin contactarea Vanzatorului in acest sens;
prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator, daca o astfel de modalitate va fi disponibila.
9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentele Termene si Conditii.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va pune factura aferenta Comenzii ce contine Bunurile vandute la dispozitia Cumparatorului prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin comunicarea acesteia la adresa de e-mail mentionata de Cumparator, urmand ca factura in original sa ii fie transmisa odata cu coletul ce contine Bunurile achizitionate.
10.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau sau in cuprinsul Comenzii.
10.5. Modalitatile de plata sunt urmatoarele:
a) achitarea cu card on-line;
Tipurile de card acceptate pentru plata comenzii sunt afisate pe Website.
b) cu ordin de plata/alte modalitati de achitare prin intermediul instrumentelor de plata financiare, inclusiv credite de consum;
c) ramburs, la firma de curierat.
10.6. Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre de acesta sau de catre procesatorul de plati integrat in Website, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Cumparatorul va fi informat anterior introducerii datelor.
Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este euplatesc.ro sau alta entitate cu care Vanzatorul va avea incheiat un contract, entitate care va fi adusa la cunostinta Utilizatorului/Cumparatorului in momentul efectuarii platii.
10.7. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
10.8. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Website si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.
11.4. Livrarea Bunurilor se va efectua prin intermediul companiei de curierat cu care Vanzatorul are incheiat un contract, Cumparatorul fiind instiintat in momentul plasarii Comenzii cu privire la compania care va efectua livrarea si costul livrarii.

12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale Vanzatorului si producatorului. Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.
12.2. Garantia se ofera in conformitate cu certificatul de garantie pus la dispozitia Cumparatorului odata cu Bunurile achizitionate.
12.3. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@ariabeauty.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier), daca Comanda nu a fost achitata anterior livrarii.

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
14.2. Bunurile trebuie utilizate doar in conformitate cu instructiunile de utilizare care insotesc Bunul, Vanzatorul nefiind responsabil pentru daunele suferite ca urmare a nerespectarii acestor instructiuni.
14.3. Vanzatorul este liber sa stabileasca promotii pentru Bunurile comercializate prin intermediul Website-ului, promotii care sunt afisate in sectiunea dedicata Bunului si care sunt valabile pentru doar pentru o anumita perioada de timp.  Raspunderea Vanzatorului nu poate fi angajata daca Utilizatorul nu finalizeaza Comanda in timpul necesar pentru a beneficia de promotie, singura obligatie a Vanzatorului fiind aceea de a comunica Cumparatorului pretul final al Comenzii. Vanzatorul are dreptul de a modifica aceste promotii, fara o incunostintare prealabila, fiind doar obligat sa respecte perioada promotiei comunicata initial.
14.4. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
14.5. Termenii si Conditiile Website-ului pot fi modificati sau actualizati oricand de catre Vanzator, in mod unilateral si fara nicio notificare prealabila, versiunea updata fiind opozabila Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii pe Website. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Website-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Website si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15. FORTA MAJORA

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. INSCRIEREA DE REVIEW-URI

16.1. Inscrierea de Review-uri se poate face de catre Utilizatori/Cumparatori/Beneficiari, in sectiunea “Review-uri”, daca o astfel de sectiune este disponibila. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui Bun achizitionat.
16.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review pe Website, Utilizatorii/Cumparatorii/Beneficiarii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
16.3. Fiecare Utilizator/Cumparator/Beneficiar, in momentul inscrierii de Review in sectiunea mentionata, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit Bun, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv;
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Cumparator/Beneficiar;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica detalii suplimentare referitoare la un anumit Bun de pe Website fara a face referire catre alte societati care promoveaza vanzarea si cumpararea de bunuri asemanatoare;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale care desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
 • sa nu incerce fraudarea Bunurilor comercializate deVanzator sau sa inscrie Review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;
 • sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Website.

16.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul va putea adauga si un Rating relevant pentru Bunul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al Bunului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.
16.5. Utilizatorii/Cumparatorii/Beneficiarii care inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la Bunul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
 • fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;
 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
 • fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

16.6. Cand un Review este semnalat de catre un Utilizator/Cumparator/Beneficiar ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile Website-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Website numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.
16.7. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/ Cumparatorului/Beneficiarului de a inscrie Review-uri.
16.8. In cazul unui Review negativ si care ulterior s-a demonstrat a nu fi conform cu realitatea, fiind consecinta relei-credinte a Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului sau a modului defectuos in care Cumparatorul/Beneficiarul a utilizat Bunul achizionat, Vanzatorul se va putea indrepta impotriva acelui Utilizator/Cumparator/Beneficiar pentru daune-interese aferente prejudiciului de imagine suferit.

17. PROCEDURA DE DEPUNERE SI SOLUTIONARE A PLANGERILOR SI SESIZARILOR PRIMITE DIN PARTEA UTILIZATORILOR 

17.1. Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu Bunurile comercializate de Vanzator, in termen de maxim 7 (sapte) zile calendaristice de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
17.2. Utilizatorii/Cumparatorii/Beneficiarii au posibilitatea sa transmita Vanzatorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu produsele comericalizate de MOUNTAINVIEW PRODUCTS S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
17.3. Plangerile si/sau sesizarile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website sau trimise pe adresa de e-mail a Vanzatorului indicata in sectiunea „Contact”.
17.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Vanzatorului vor include datele de identificare ale Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Vanzatorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
17.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea acestora de catre Vanzator, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Vanzatorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Vanzator cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
17.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul/Cumparatorul/Beneficiarul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.
17.7. Cumparatorul/Beneficiarul poate adresa intrebari Vanzatorului cu privire la Bunurile comercializate/achizitionate, procedura de inaintare si solutionare a unei asemenea sesizari fiind cea detaliata la alineatele anterioare.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

18.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori/Cumparatori/Beneficiari se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Vanzatorului, cu exceptia cazurilor de competenta teritoriala absoluta rezultate din calitatea de consumator a Utilizatorului/Cumparatorului/Beneficiarului.