DESPRE NOI

Bine ați venit! Brandul nostru schimbă tot ceea ce știați despre produsele de hairstyling, utilizând tehnologia cu infraroșu de undă lungă și oferindu-vă cel mai luxos pachet din industria produselor de frumusețe. Dispunând de o linie de produse pe două nivele: Salon Series: proiectat de hairstylisti pentru hairstylisti și ProSeries: pentru salon/ pentru uz casnic/ pentru călătorie, avem câte ceva pentru toată lumea, pentru a călători oriunde în lume.

Unde luxul depășește orice limită! Colecția noastră Pro Series vă oferă posibilitatea de a avea bucle perfecte, onduleuri sau păr drept și elegant, all-in-one. Plăcile de îndreptat părul și ondulatoarele sunt create din plăci 100% din ceramică, proiectate ergonomic pentru comfort maxim în timpul utilizării și echipate cu un sistem de încălzire cu tehologie de infraroșu de undă lungă pentru a reduce deterioarea părului.

Colecția noastră Salon Series oferă instrumente de styling ușoare, extrem de perfomante, în culori sofisticate, cu un finisaj elegant cu aspect de catifea. Proiectate utilizând un sistem cu ioni negative și tehnologie cu infraroșu de undă lungă care încălzește părul pe dinăuntru, aceste aparate nu vor rupe sau deteriora părul niciodată și pot fi folosite în siguranță pe orice tip de păr, inclusiv pe părul aspru, vopsit, greu de aranjat sau care se rupe ușor. Creați o strălucire nemaivăzută și de durată și un rezultat perfect de fiecare dată.

Fabulosul nostru brand de produse de styling pentru păr este la fel de unic și de special ca și dumneavoastră. Fiecare produs de styling este irezistibil de plăcut de utilizat și creează orice coafură vă doriți, în timp ce părul dumneavoastră rămâne sănătos și puternic. Fiecare produs este livrat Într-o minunată cutie cadou, creată pentru a atrage toate privirile!

Suntem mândri să comercializăm produsele noastre în cele mai multe populare magazine de electronice și electrocasnice și în magazinele MICAbeauty peste tot în Europa și în Marea Britanie. Produsele noastre au câștigat atenția celebrităților care nu pot să reziste fără ele! Produsele noastre au apărut în cele mai importante reviste online și printate. Urmăriți-ne pe rețelele de socializare și convingeți-vă singuri!

Combinând o tehnologie de ultimă oră cu un design unic, noi revoluționăm tot ceea ce știați despre produsele de styling! Hairstyling-ul nu a fost niciodată atât de distractiv – achiziționează produsele care îți plac și bucură-te întotdeauna de zile în care coafura ta arată bine, oriunde ai fi! Noi oferim performanță și eleganță, iar tu ieși în evidență.

Un brand la fel de unic și de special ca și dumneavoastra – sperăm să vă placă linia noastră de produse! Vă mulțumim pentru că folosiți produsele noastre!

www.cel.ro